منبع تغذیه دوربین مداربسته


منبع تغذیه دوربین مداربسته

دوربین های مدار بسته مختلف با روش های گوناگونی تغذیه میشوند و از منابع تغذیه استفاده مینمایند، دوربین های مدار بسته آنالوگ و اچ دی معمولا از یک کابل دوگانه برای ارسال تصاویر دوربین مدار بسته و یک کابل برای برق دوربین مدار بسته استفاده مینمایند که بنا بر نوع دوربین و میزان استفاده از منبع تغذیه آمپر های مختلفی دارند.

در دوربین های مدار بسه تحت شبکه تغذیه به دو روش صورت میپذیرد، در دوربین های مدار بسته قدیمی تر یک کابل دوگانه شامل یک کابل شبکه برای ارسال تصاویر دوربین مدار بسته و یک کابل برای تغذیه دوربین مدار بسته تشکیل میشدند که با پیشرفت تکنولوژی این نوع دوربین های مدار بسته متد جدیدی به بازار آمد به نام POE، در این نوع دوربین ها دیگر نیازی به کابل دوگانه نبوده و فقط با یک کابل شبکه انتقال تصویر دوربین مدار بسته و تغذیه دوربین صورت میپذیرد که این روش بسیار در راحتی کار و زیبایی نصب تاثیر دارد.

نوع سوم دوربین های مدار بسته وایرلس میباشند، این نوع دوربین های مدار بسته نیازی به کابل برای انتقال تصویر نداشته و تصاویر را از طریق وای فای به دستگاه ضبط تصاویر دوربین مدار بسته ارسال مینماید، در این نوع دوربینهای مدار بسته منبع تغذیه دوربین معمولا بصورت یک باطری قوی در داخل دوربین مدار بسته قرار گرفته است و قابلیت نگهداری شارژ طولانی مدت و شارژ مجدد را دارا میباشد تا نیازی به سیم کشی برای این نوع دوربین ها نباشد. مصرف این دوربین های مدار بسته در مکان هایی که دسترسی به آنها سخت است بسیار مقرون به صرفه میباشد.

منبع تغذیه دوربین مداربسته

دوربین های مداربسته همانند سایر تجهیزات الکترونیکی نیاز منبع تامین برق می باشد. برق موردنیاز برای بکارگیری دوربین مداربسته، 12 ولت می باشد باید توجه داشت دوربین های مداربسته برای کار در ولتاژ 220 ولت ساخته نشده اند.
برای تبدیل برق 220 ولت به 12 ولت باید از آداپتور برق استفاده نمود وظیفه آداپتور تبدیل برق 220 ولت به 12 ولت می باشد در واقع هر دوربین در سیستم نظارت تصویری نیازمند یک آداپتور برای تامین برق است لازم به ذکر است برای تعیین آداپتور تنها اطلاع از ولتاژ آن کافی نیست عامل دیگری که باید به آن توجه داشت مقدار جریان عبوری است این مقدار جریان به میزان بار وسیله مصرف کننده بستگی دارد که هر چقدر مصرف کننده بزرگ تر باشد شدت جریان عبوری نیز بیش تر خواهد بود اکثر دوربین های مداربسته معمولا مصرفی به میزان 0.5 آمپر دارد با توجه به این دو عامل یعنی مقدار ولتاژ ورودی دوربین و شدت جریان عبوری از آن می توان یک آداپتور مناسب برای دوربین در نظر گرفت اگر دوربین دارای قابلیت دید در شب است باید شدت جریان عبوری را بالاتر در نظر بگیریم. برای نصب سیستم نظارتی باتوجه به تعداد دوربین موردنیاز در پروژه، در رابطه با منبع تغذیه دو راه حل متفاوت وجود دارد:
1_
استفاده از یک منبع تغذیه مشترک با آمپراژ مورد نیاز برای تمامیه دوربین های موجود
2_بکارگیری هر آداپتور برای دوربین به صورت مجزا
مزایا در منبع تغذیه مشترک:
باتوجه به اینکه خرابی در منبع برق تغذیه سیستم دوربین مداربسته یک امر طبیعی است، در صورت استفاده از منبع تغذیه مشترک در سیستم، در هنگام بروز مشکل و خرابی در سیستم برق عیب یابی و سهولت انجام میشود.
منابع تغذیه در کیفیت های مختلف وجود دارد در صورت خرید محصول با کیفیت و عمر بالا امکان خرابی سیستم کاهش می یابد.
منبع تغذیه مشترک باعث کاهش هزینه های مصرفی در پروژه میشود.
سیستم برق کشی برای انتقال و برق دوربین ها حامل برق با ولتاژ 12 ولت میباشد که این موضوع شامل خطراتی می باشد سیستم تامین برق مشترک باعث کاهش خطرات احتمالی می شود و خطرات پس از نصب نیز به شدت کاهش می یابد.
معایب موجود در سیستم منبع تغذیه مشترک:
در صورت بروز مشکل و عیب در سیستم برق رسانی تمامیه دوربین ها از کار می افتد به این دلیل که تمامی دوربین های موجود از یک منبع برق واحد تغذیه میشود.
در مسافت های طولانی کابل کشی به علت انتقال برق به صورت 12 ولت افت ولتاژ صورت میگیرد به این معنا که 12 ولت خروجی منبع تغذیه ممکن است تا رسیدن به دوربین به 10 ولت کاهش یابد که به این صورت برق موردنیاز دوربین تامین نمی شود.

منبع تغذیه مجزا

برای تامین برق هر دوربین نیازمند یک آداپتور به صورت جداگانه است که این سیستم شامل مزایا و معایبی خواهد بود که به شرح آن میپردازیم.
مزایا در سیستم منبع تغذیه مجزا:در صورت بروز مشکل یا خرابی در منبع تغذیه تنها یک دوربین از مدار خارج می شود و سایر دوربین ها به فعالیت خود در سیستم ادامه می دهند.
مزیت دیگر این است که افت ولتاژ تا محل نصب دوربین حدود 20 برابر کمتر خواهد بود به این دلیل که برق با قدرت 220 ولت در کابل منتقل میشود.
معایب موجود در سیستم منبع تغذیه مجزا:
آداپتورهای موجود در بازار نسبت به منابع تغذیه صنعتی معمولا عمر کمتری دارند و با توجه به تعداد دوربین ها احتمال خرابی هریک بالاتر میرود. یکی دیگر از معایب این سیستم خطرات موجود در مراحل تعمیر و نگهداری دوربین ها است به این دلیل که در سرتاسر مسیر کابل کشی کابل ها دارای برق شهری با قدرت 220 ولت میباشند.

اگر قصد خرید دوربین مداربسته را دارید به این نکته توجه کنید که برندهای مختلف با قیمت های متفاوت و قابلیت های مشخصی از دوربین مداربسته در بازار ایران وجود دارد. بهترین قیمت دوربین مداربسته  را می توانید در وبسایت شرکت مهر تجارت نمایندگی رسمی برند های تی وی تی و هایک ویژن مشاهده کنید و از خدمات فنی پس از فروش این شرکت نیز بهره مند شوید.

منبع تغذیه دوربین مدار بسته 

چگونه منبع تغذیه صحیح را برای دوربین مدار بسته خود انتخاب کنید:

برای اتصال دوربین های مدار بسته استفاده از منبع تغذیه ای که مطابق با پروژه دوربین مدار بسته، ولتاژ و جریان مناسب را تأمین می کند، الزامی است. به همراه انتخاب منبع تغذیه به برند دوربین مدار بسته هم باید توجه کنیم در این مقاله
ما دوربین مدار بسته نایک ویژن که محصول شرکت علم و صنعت می باشد را به شما کاربران عزیز پیشنهاد می کنیم.

علکرد منبع تغذیه (Power Supply)

در اکثر نصب های مدرن با دوربین مدار بسته آنالوگ، منبع تغذیه ثابت است و برق را به کلیه دوربین های نصب شده توزیع می کند. در زیر مثالی از منبع تغذیه ثابت آورده شده است، از این نوع منبع تغذیه می توان برای اتصال چندین دوربین با توجه به حداکثر جریان آنها استفاده کرد.

اتصال بسیار ساده است زیرا بر روی هر یک از اتصالات، برچسب وجود دارد، منبع تغذیه باید با استفاده از کانکتورهای داغ و خنثی به یک پریز برق وصل شود و این کانکتورهای مثبت و منفی به دوربین ها وصل می شوند. همچنین یک اتصال دهنده برای زمین نیز وجود دارد.

توصیه می شود برای جلوگیری از بروز مشکلات اضافی، از منبع تغذیه با ??? حداکثر ظرفیت آن استفاده کنید. هنگامی که سیستم روشن است ،یک جریان اوج اولیه وجود دارد که اگر خیلی نزدیک به ظرفیت کامل باشد می تواند منبع را به خطر اندازد.

اطلاعات مورد نیاز منبع تغذیه

برای یک پروژه دوربین مدار بسته، لازم است بدانید که هر دوربین مداربسته هایک ویژن  از کدام جریان (آمپر) استفاده می کند، بنابراین می توانید از منبع تغذیه مناسب استفاده کنید. این اطلاعات در برچسب دوربین یا در دفترچه راهنمای نصب است مشخص شده است، در بعضی موارد به
جای جریان، اطلاعات را به صورت توان W (وات) مشاهده می کنیم، ولی نگران نباشید می توانید برای تبدیل توان به جریان از طریق یک تقسیم ساده محاسبه کنید.

 

اکنون که می دانیم برای یک دوربین چه مقدار جریان لازم است، همین کار را برای سایرین نیز انجام دهید و در کل دوربین هایی که در این پروژه استفاده می شود برای محاسبه منبع تغذیه لازم اضافه کنید و به یاد داشته باشید که از ?? درصد ظرفیت استفاده کنید.

انتخاب منبع تغذیه برای دوربین مدار بسته

فرض کنید ما ?? دوربین داریم که در یک DVR نصب می شوند و با فرض اینکه منبع فقط برای دوربین ها استفاده شود، از آنجا که ضبط کننده منبع جداگانه خود را دارد ، ما محاسبات زیر را انجام می دهیم:

در نتیجه داشتن یک منبع تغذیه ?A برای یک پروژه ?? دوربین ضروری می باشد.

با توجه به شکل، با داشتن منبع تغذیه ?A می توانیم دوربین ها را مطابق تصویر زیر متصل کنیم. این روند را برای سایر دوربین مدار بسته می توانید تکرار کنید و بین کانکتورهای دیگری که هنوز مورد استفاده قرار نگرفته اند تقسیم کنید. در مثال بالا ? دوربین در هر جفت اتصال (+V- V) وجود دارد. در عمل بهتر است یک منبع تغذیه خریداری کنید که اتصالات بیشتری در دسترس داشته باشد تا نصب راحت تر و منظم شود. منبع تغذیه حرفه ای دیگری نیز وجود دارد که امکان اتصال هر دوربین به پست فیبر و چراغ مخصوص خود را فراهم می کند.

 همچنین اگر نیاز به دریافت خدمات فنی  نصب دوربین مداربسته  دارید می توانید با کارشناسان شرکت مهر تجارت تماس بگیرید تا در اسرع وقت به شما مشاوره های دقیق در خصوص نحوه نصب دوربین مداربسته در محل های مختلف را توضیح دهند.

این منبع تغذیه ثابت ??VDC و ??A با ترمینال های جداگانه برای اتصال تا ?? دوربین است.  فیوزها از نوع PTC هستند که باز می شوند زیرا جریان زیادی وجود دارد که مدار را گرم می کند و هنگام قطع جریان، بسته می شود، بنابراین بدون نیاز به تعویض، خود را مجدداً تنظیم می کند.  تصویر زیر نصب ?? دوربین را با استفاده از منبع تغذیه نشان می دهد که امکان اتصال هر یک به صورت جداگانه را نشان می دهد.

مزایا

منبع تغذیه با کیفیت خوب باعث می شود تغییرات ولتاژ برای جبران تلفات کابل یا ولتاژ بالایی که می تواند به دوربین برسد جبران کند. یک دوربین مدار بسته خوب می تواند با ??? تغییر در قدرت کار کند، بنابراین می توانیم از پتانسیومتر مانند آنچه در تصویر نشان داده شده است. برای تغییر ولتاژ برای ولتاژ کم یا کمتر استفاده کنیم.  با تغییر ??? پایین، ولتاژ را در ??.? ولت داریم و با تغییر ??? به بالا، ولتاژ را در ??.? ولت داریم، که هردو ولتاژ برای دوربین مدار بسته کافی  کافی هستند.

آداپتور (منبع تغذیه) دوربین مداربسته چیست؟

آداپتور یا همان منبع تغذیه وظیفه تبدیل برق ??? ولت شهری به ?? ولت مورد نیاز دوربین مدار بسته با آمپرهای متفاوت را دارد، دوربین مداربسته های موجود معمول در بازار اکثراً ?? ولت هستند با آمپرهای ?، ?، ?، ?، ?، ??، ??، ??، ??، ?? .

چگونگی انتخاب مورد نیاز دوربین مدار بسته :

معمولاً برای راه اندازی دوربین مداربسته به ?.? آمپر نیاز است که اگر دوربین مدار بسته دارای قابلیت دید در شب باشد، بهتر است ? آمپر برای هر دوربین مدار بسته در نظر بگیریم، بنابراین بهتر است یک منبع تغذیه ?? ولت ? آمپر جهت تضمین جلوگیری از ایجاد نویز و اختلال قطع و وصل شدن جریان برق استفاده کرد یا برای هر سری از دوربین های مداربسته یک منبع تغذیه مرکزی گذاشت برای مثال :

  • می توان جهت تامین برق سیستم ? دوربین مدار بسته با دید در شب بهتر است از یک منبع تغذیه ?? ولت ? آمپر استفاده کرد.
  • برای یک سیستم با ? دوربین مدار بسته دید در شب بهتر است از یک منبع تغذیه ?? ولت ?? آمپر یا دو آداپتور ?? ولت ? آمپر استفاده کرد.
  • همچنین برای ?? دوربین مدار بسته دید در شب بهتر است از یک منبع تغذیه ?? ولت ?? آمپر یا دو منبع تغذیه ?? آمپر یا چهار منبع تغذیه ? آمپر استفاده کرد
  • در قدیم با قطع کردن فیش اداپتور و سرهم بندی سیم اداپتور با سیم برق جدید، مسافت بین ?? تا ??? متر را می توانستید به مسافت کابل کشی اختصاص دهید. در حال حاظر هم می توانید با خرید مبدل های نری و مادگی و متراژ کابل مورد نیاز برای افزایش مسافت برق رسانی به دوربین، با آماده سازی کابل مجزا به همراه دو فیش نری و مادگی برای اتصال بین هر دو دستگاه استفاده نمایید و منبع تغذیه را در فاصله‌ای دورتر از دوربین مداربسته قرار دهید.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید می بایست پایه های مثبت به یکدیگر و پایه های منفی بهم متصل شود. در نظر داشته باشید در صورت جابجا بستن این دو پایه یعنی + به -، صرفاً دوربین مداربسته روشن نمی شود و ترس از سوختن دوربین مداربسته یا آداپتور را نداشته باشید.

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.